Skip to content
Earth-Hour-2023
Offline

Earth Hour 2023 – en manifestation för vår planet

Överallt

Den internationella kampanjen Earth Hour arrangeras av Världsnaturfonden WWF i syfte att manifestera för makthavare att det krävs kraftfulla och tuffa politiska beslut för att hejda klimatkrisen och bevara vår biologiska mångfald.

Datum: Lördag den 25 mars
Tid: 20.30–21.30
Plats: Internationell manifestation
Pris: Kostnadsfritt
Anmäl dig här: Ja, jag kommer delta i världens största miljömanifestation.
Se: “agera”.

Visby domkyrka släcker lamporna och tänder ljus i samband med Earth Hour. Tipsa oss gärna om fler arrangemang/manifestationer som äger rum på vår ö!

Gör skillnad – varje dag

Men, det viktiga är också vad vi gör resterande 8759 timmar av året för att bidra till en hållbar planet… ingen kan göra allt – men alla kan göra något. Ett första steg kan vara att få koll på sitt eget klimatavtryck genom att göra något test. Eller att skaffa sig kunskap och inspiration, du hittar aktiviteter och en materialbank på kampanjsidan “Gotland ställer om”

Vi behöver alla ställa om! På Energicentrum hjälper vi dig givetvis att komma igång. Vi har kostnadsfri och opartisk energi- och klimatrådgivning för privatpersoner, företag och föreningar.  Kontakta oss: energicentrum@gotland.se.

Relaterat innehåll

Energicentrum Gotlands kommande aktiviteter

Gör skillnad – privatperson

Gör skillnad – företag

Gör skillnad – organisation / förening

Gotlands energiomställning
Gör skillnad
Besöksadress

Energicentrum Gotland
Skeppsbron 24
621 57 VISBY

Telefon

0498-26 90 00

Energi- och klimatrådgivningen

0498-26 99 00   

Mejla oss

Nyhetsmejl

Skriv upp dig och få senaste nytt om Energicentrums verksamhet och vad som händer inom energiomställningen på ön, direkt i din inkorg. Nyhetsmejlet kommer ut varannan vecka.